Glädje ❤ Gemenskap ❤ Trygghet

Bli medlem i Tungelsta Idrottsförening
Välkommen till Tungelsta IF!
Innebandy för alla födda 2011-2016 på sportlovet
2024-02-16 08:57

Innebandy på sportlovet i Tungelstahallen!

Vi välkomnar alla tjejer och killar födda 2011-2016 att spela innebandy under sportlovet. Aktiviteten är gratis. Alla barn är välkomna oavsett om man är medlem i Tungelsta IF eller inte. Ni som redan spelar innebandy i TIF, ta med en kompis som får prova på, kanske hittar man en ny rolig aktivitet att börja med?! Innebandyklubba och glasögon finns att låna på plats. Medtag mjuka kläder, inomhusskor och vattenflaska.

Ledare under dessa dagar är våra duktiga spelare från damjuniorerna. Vuxen ansvarig finns på plats.

Via länken nedan anmäler ni era barn till vilket/vilka tillfällen. Sista dag för anmälan är 22 februari:

-Måndag klockan 13-16, träning inkl frukt & dryck

-Tisdag klockan 9-12, träning inkl frukt & dryck

-Onsdag klockan 10-14, Mini-cup inkl. frukt, dryck och lättare lunch såsom korv med bröd/toast

Anmälan till sportlovskul

Frågor besvaras av kansliet@tungelstaif.se.

Coachande föräldraskap
2024-02-07 09:32

Stockholm Innebandy tillsammans med RF-SISU Stockholm bjuder gratis in föräldrar och ledare till föreläsningen Coachande föräldraskap!

Det coachande föräldraskapet handlar om att släppa taget lagom mycket för att barnen ska få prova själva och inse att de själva kan. På så sätt kan de finna glädje och utvecklas på ett bra sätt.
-Onsdag den 6 mars

-18.00-20-30
-Digitalt via Microsoft Teams

Läs mer på www.stibf.se

Haninges idrottspris - rösta på vår egen Joni!
2024-02-02 14:36

Nu öppnar röstningen till Haninges kommuns idrottspriser 2023!
Joni Kontinen, tränare i P13/14 IB samt P14 FB är nominerad i kategorin Årets idrottsledare.

Gå in och rösta på Joni här.

Utdrag ur nomineringen:

"Joni verkar precis lika mycket får båda idrotterna. Han är även väl insatt i övriga ledares uppgifter och stöttar såväl lagledare som kassörer med stor lojalitet.
Joni är lösningsorienterad till max och ser inga hinder. "

Du kan läsa hela nomineringen här.

Nyheter från vår verksamhet
P08/09 ljusröd ib, 22/02 15:28