Glädje ❤ Gemenskap ❤ Trygghet

Styrelsen informerar - januari

Information från styrelsen

Styrelsen har nu samlats för sitt första styrelsemöte för året.

Under 2024 lanseras en utbildningsserie för alla ledare inom föreningen. Det är ett fantastiskt tillfälle att få bredda sina ledarförmågor men, även att lära sig om ex skador, mat och fysträning. Lagen kan också skicka en vårdnadshavare som är intresserad av frågorna och kan bidra till laget. Se veckobrev och hemsida för mer information och anmälan.

TIF har haft flera sponsorer vars avtal nu löper ut. Därför söker vi efter fler sponsorer som vill stödja våra fantastiska lag och bidra till föreningen. Det finns olika paket för sponsorer att välja på så vi söker både små och stora givare.

Ekonomi/budget

Styrelsen jobbar just nu med att slutföra budgeten inför 2024 som ska presenteras på årsmötet den 10 mars.

I dagsläget så ser det ganska tufft ut att få ihop en nollbudget. Det finns flera orsaker till detta, många kan vi själva inte påverka. Exempel är ökande plan/hallhyror, licenser samt domarkostnader. Samtidigt påför kommunen oss nya hyror för lokalerna vi nyttjar i Tungelstahallen.

Men vi ser också att det finns en hel del som vi kan påverka!

En sådan sak är plan/hallhyror där vi under 2023 märkt att många fortfarande inte avbokar sina tider. Det medför en ganska stor, onödig kostnad för föreningen. En timmes träningstid ligger på mellan 100-500 kr beroende på gruppens ålder, säsong etc. Här ber vi er lagledare att se till att era tider avbokas i tid när ni ställer in era aktiviteter.

Sponsorintäkter är också något som vi vill påverka mer. Vi behöver jobba mer aktivt med vårt lokala näringsliv och hoppas på att kunna öka antalet sponsorer. Är du lokal företagare/känner någon som du tror vill stötta vår fina verksamhet - kontakta Mimmi Öhman. Är du intresserad på att vara med i en sponsorgrupp så får du också gärna höra av dig - vi är alla TIF tillsammans!

I år har styrelsen beslutat att ta bort medlemsavgifter för att ledare i Tungelsta IF.

/Styrelsen

Mimmi Öhman