""
Välkommen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tungelsta Idrottsförening
Glädje ❤ Gemenskap ❤ Trygghet

God Jul & Gott Nytt År önskar Tungelsta IF
2023-12-22 09:07

Vi är inne i slutspurten av året och det är mycket att stå i för de flesta av oss.

Det som ligger närmast i tid för alla oss i TIF är bytet från laget.se till SportAdmin som sker 2 januari. Det innebär att alla ledare, aktiva och föräldrar får en ny app för kallelser och nyheter att bekanta sig med. Vi får även en ny hemsida för alla som följer vår klubb och våra lag.

Året har varit intensivt som alltid numera. Vi har fortsatt vårt värdegrundsarbete där nu lagen gör aktiviteter för att stärka sammanhållning, kommunikation eller annat som laget behöver träna på. Vi har fått in flera roliga filmer och bilder från dessa övningar.

Vi har tyvärr fortfarande ingen information om en ny idrottshall i Tungelsta. Vi pusslar med tider i flera olika hallar för att få ihop de tider vi behöver. Vi hoppas att någon ljusning i omvärldsläget ska ske under nästa år så att vi kan få några positiva besked i frågan.

Vi vill rikta ett stort tack till alla er företag som under året stöttat oss och vår verksamhet.
Är du som företagare intresserad av att bidra till en bra verksamhet för barn och ungdomar i Tungelsta så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss!

Sist men inte minst ett jättetack till alla er ledare som i ur o skur och helg som vardag ser till att våra barn och ungdomar kan idrotta och må bra! Utan er inget Tungelsta IF!

God Jul & Gott Nytt år till er alla!

Mimmi Öhman
Ordförande


Nyhetsarkiv
Herrlagets hemmapremiär2024-04-10 13:56
 
Våra huvudsponsorer
Övriga sponsorer
Sponsra TIF köp Bingolotter här