""
Välkommen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tungelsta Idrottsförening
Fotboll

Välkomna till Tungelsta IF:s fantastiska fotbollslag för pojkar födda 2013!
Höstcupen 2023 salem

 

Här samlas 21 entusiastiska och ambitiösa spelare för att tillsammans utforska fotbollens spännande värld. Vi är mer än bara ett lag – vi är en tight gemenskap där glädje, vänskap och passion för spelet förenas.

 

I vår trupp finns 22 talangfulla individer, alla med en hög ambitionsnivå och en vilja att utvecklas som fotbollsspelare. Tillsammans kastar vi oss in i cupspel, matcher och andra spännande utmaningar för att testa våra färdigheter och växa som ett lag.

 

Men fotboll handlar inte bara om resultaten på planen, det handlar också om att skapa minnen och ha roligt tillsammans. Vi uppmuntrar en positiv inställning, respekt för varandra och glädjen att dela stunder av triumf och utveckling.

 

Vi ser fram emot en fantastisk säsong fylld med spänning, gemenskap och framsteg. Tillsammans kommer vi att kämpa, skratta och stötta varandra i alla lägen.

 

Välkomna till Tungelsta IF:s 2013-lag – där varje spelare är en viktig del av vårt framgångsrika lag!

 
Våra huvudsponsorer
Övriga sponsorer
Sponsra TIF köp Bingolotter här