Välkomna till F10-12´s lagsida!

Vi är ett stort gäng flickor födda 2010-2012, många av oss har spelat tillsammans länge. Vi är i Tungelsta IF´s historia det största flicklag hittills och det vill vi fortsatt vara. I år 2023 spelar vi i tre olika serier. Vi har för närvarande 5 engagerade tränare och ett övrigt gäng ledare som stöttar med arrangemang och dylikt. Vi spelar schysst och har väldigt roligt tillsammans, vi planerar att åka iväg på minst en cup i höst/vinter och en till våren/sommaren.

Vill man komma och provträna så är man välkommen att göra det under våra träningstider på Tungelsta IP i Tungelsta (specifik tid och plats ser ni i kalendern) skicka gärna ett mail innan ni dyker upp till lagledare Kim, hon nås på kim.dahlman86@gmail.com

Välkomna till oss!