""
Välkommen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tungelsta Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till P08/09/10 FB!

Killar födda 2008, 2009 och 2010 tränar sedan 2023 tillsammans i en stor trupp på strax över 30 spelare.

Tungelsta IF är en breddförening med en multisportpolicy där alla får vara med och träna, spela och har möjlighet att kombinera sin fotboll med andra idrotter. Det hindrar oss inte från att höja ribban inför säsongen 2024 och planen är att delta i P-08 serien med med två lag, ett i div 2 och en i div 3.


Vi tränar under försäsongen 2-3 gånger i veckan, varvar plogad vinterplan med inomhus och styrketräning.

 

Välkommen ner på en träning för att prova på!

 

Kontakta Jörgen Svebeck, Tränare 070 474 36 02 

Städdag - Städa Sverige
2024-04-29 20:01

Städdagen

Vi kommer att städa i Haninge den 13 maj mellan kl. 17.00 – 20.00.

 

Miljöutbildning

Alla som deltar i en städning ska genomföra Städa Sveriges digitala miljöutbildning.

Den ger god kunskap om skräpets påverkan på miljön samt nyttig information inför er städning.

Klicka här för att komma till utbildningen.

 

Sortering

Sortera glas, plastförpackningar, kartong, tidningar och metallförpackningar i de mindre 50 liters säckar som ni har fått med. Dessa sorterar ni direkt på er närmsta återvinningsstation. Övrigt skräp som inte platsar i återvinningsstationen (ÅVS) sorteras i brännbart, icke brännbart, miljöfarligt och pant och ställs ifyllda, sorterade, märkta och hopknutna säckar på upphämtningsplatser som är markerade på era kartor. Detta för att kommunens entreprenör ska kunna hitta säckarna när de åker ut och hämtar dem nästkommande vardag. Hittar ni annat större skräp så markera platsen på er karta och meddela via mejl efter städningen vart skräpet ligger. På er karta kommer det att finnas markörer för vart ÅVS finns samt vart ni ställer övriga säckar för upphämtning av kommunen.

 

Panten tar ni hand om såklart.

 

Säkerhet

Tänk på säkerheten när ni städar med ert lag. Spring inte fram och tillbaka över vägar, cykelvägar och gångbanor utan ta en sida i taget om det är möjligt.

Om ni hittar något ”farligt föremål” så låt det ligga kvar på platsen och kontakta polisen genom att ringa 114 14 och säg tips så kommer ni till rätt instans.

 

Fotografering

Ni får gärna ta bilder och filmer när ni städar ert område. Tar ni bilder med er mobil så ta gärna både stående och liggande bilder. Välj gärna ut några och skicka dem som bifogade bilder till mig på asa.berg@stadasverige.se om vi får använda dem. Ni kan även använda Wetransfer för att skicka över bilderna. Det krävs inget konto.

Finns det någon plats eller kännetecken som är speciellt för just er kommun inom det området som ni har fått tilldelat? Ta gärna bilder därifrån när ni städar. Kanske en byggnad, ett monument eller en staty som många känner igen.

Är det ett mycket nedskräpat område så ta gärna en före och en efter bild så att vi kan visa på vilken skillnad ni gör.

 

Ert städområde

Ni får ert städområde efter valborgs helgen då vi har fått allt klart med kommunen kring hämtning av säckar osv.

Vilken träningshelg!
2024-03-24 19:10

Hej

 

Tack till alla killarna för en fantastisk träningshelg!

 

Tack till våra magiska tränare Jörgen, Matts, Johan och Mats för att ni leder killarna och i helgen avverkat 16 timmar på planen! 

 

Tack till Jeanette, Sofie och Neos faster för att ni handlat, lagat lunch och servat 26 hungriga tonåringar och ledare trots stopp i avlopp och andra incidenter. Tack till Vivi och Tobbe för fikahjälp. Tack till Radde och Caddy som stått vid grillen idag. Tack Danne för fina foton. 

 

Ett extra tack till lagets sponsor Johan/Vassego för dryck, energipåfyllnad och fina priser! 

 

I helgen har vi tränat teknik, spelat 11 mot 11 i vårt eget lag, jobbat med värdegrunden, haft utbildning i mat, sömning och träning och även spelat två träningsmatcher mot Huddinge och Vasalund. 

 

Supertack till alla ni killar som jobbat på plan, vässat tekniker, spelat i trekanter, förnyat vår värdegrund, jobbat som ett lag och för att vi skrattat och peppat varandra i två dagar. 

 

Grattis också till laget som vann i Quizet!

 

Det kommer bli en supersäsong!

 

/Hälsningar Ledarna (som somnar ovaggat vid nio ikväll)

Information om säsongen 2024
2023-11-03 15:31

Efter vårt ledarmöte och spelarmöte så ser planen ut ungefär så här.

- den närmaste tiden kommer vi gå ner på 1 träning i veckan. Måndagar 18:30-20:00. Flera tränar innebandy och och några handboll , men fotbollsbatterierna behöver ladda om lite grann.

- truppen verkar bestå bra, de flesta har indikerat att de kommer fortsätta nästa säsong. Men det är några få som är osäkra på om de ska fortsätta. Har man funderingar på att sluta ber vi att man talar med oss ledare.

- vi planerar att anmäla två lag till p-08 2024 istället för ett till vardera p-08 och p-09. Detta för att alla som tränar tillsammans ska kunna spela i alla serier. Blir enklare att kalla spelare och det blir mer ett lag istället för två.

- under vintern kommer vi träna utomhus i Tungelsta om vädret tillåter. Annars brukar kommunen ordna vinterplan på Hanveden.

- vi kommer komplettera den träningen med annan träning inomhus i lite olika former. Inga detaljplaner klara än.

- våra träningar är öppna för provspel, så har killarna kompisar som är intresserade av att prova så får de gärna höra av sig till Jörgen.

- vi kommer kalla till föräldramöte inom kort så håll utkik i kalendern.

Vi har en bra grupp och killarna har gått framåt mycket under året. Tack för bra stöd av föräldrarna runt matcherna.

 

Ledarna
TIF P0809 Fotboll 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Föreningen, 05/07 12:41 
Föreningen, 25/06 09:29 
Föreningen, 10/04 13:56 
 
Våra huvudsponsorer
Övriga sponsorer
Sponsra TIF köp Bingolotter här