""
Välkommen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tungelsta Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till P08/09 fb!

Killar födda 2008 och 2009 tränar sedan 2023 tillsammans i stor trupp på strax över 30 spelare.

Tungelsta IF är en breddförening med en multisportpolicy där alla får vara med och träna, spela och har möljighet att kombinera sin fotboll med andra idrotter. Det hindrar oss inte från att höja ribban inför säsongen 2024 och planen är att delta i P-08 serien med med två lag, ett i div 2 och en i div 3.


Vi tränar under försäsongen 2-3 gånger i veckan, varvar plogad vinterplan med inomhus och styrketräning.

 

Välkommen ner på en träning för att prova på!

 

Kontakta Jörgen Svebeck, Tränare 070 474 36 02 

Information om säsongen 2024
2023-11-03 15:31

Efter vårt ledarmöte och spelarmöte så ser planen ut ungefär så här.

- den närmaste tiden kommer vi gå ner på 1 träning i veckan. Måndagar 18:30-20:00. Flera tränar innebandy och och några handboll , men fotbollsbatterierna behöver ladda om lite grann.

- truppen verkar bestå bra, de flesta har indikerat att de kommer fortsätta nästa säsong. Men det är några få som är osäkra på om de ska fortsätta. Har man funderingar på att sluta ber vi att man talar med oss ledare.

- vi planerar att anmäla två lag till p-08 2024 istället för ett till vardera p-08 och p-09. Detta för att alla som tränar tillsammans ska kunna spela i alla serier. Blir enklare att kalla spelare och det blir mer ett lag istället för två.

- under vintern kommer vi träna utomhus i Tungelsta om vädret tillåter. Annars brukar kommunen ordna vinterplan på Hanveden.

- vi kommer komplettera den träningen med annan träning inomhus i lite olika former. Inga detaljplaner klara än.

- våra träningar är öppna för provspel, så har killarna kompisar som är intresserade av att prova så får de gärna höra av sig till Jörgen.

- vi kommer kalla till föräldramöte inom kort så håll utkik i kalendern.

Vi har en bra grupp och killarna har gått framåt mycket under året. Tack för bra stöd av föräldrarna runt matcherna.

 

Ledarna
TIF P0809 Fotboll 

 
Våra huvudsponsorer
Övriga sponsorer
Sponsra TIF köp Bingolotter här