Innebandy

Välkommen till F11/12 innebandy

Vi är ett gäng flickor födda 2011-2012, många av oss har spelat tillsammans länge.
I år 2023/2024 spelar vi i två serier (blå medellätt och blå medelsvår).

Vi har för närvarande 4 engagerade tränare och däribland en specifik målvaktstränare.
Vi spelar schysst och har väldigt roligt tillsammans, vi planerar att åka iväg på cup till våren 2024.

Vill man komma och provträna så är man välkommen att göra det under våra träningstider i Tungelsta Sporthall i Tungelsta skola (specifik tid och plats ser ni i kalendern)
Skicka gärna ett mail innan ni dyker upp till lagledare Kim, på kim.dahlman86@gmail.com

Välkomna till oss!

Föräldramötet och höstens kioskpass
2023-10-21 10:39

Hej alla i bästa innebandylaget F11/12!
Tack till er som kunde komma på föräldramötet i onsdags. En summering nedan plus nytillkommen info!