Välkommen till herrlaget i fotboll!

Vi är ett ungt lag som spelare för att utvecklas och ha kul tillsammans.

Under säsongen 2024 kommer vi att spela i div 5.

Är du intresserad av att provträna är du välkommen att kontakta våra tränare Jonas & Johan.

Nytt år- ny säsong - nya ledare!
2024-01-14 22:28

Vi har precis kört igång säsongen 2024 och vi välkomnar vår nya tränarduo Jonas Burgren och Johan Bergström. Tillsammans med Jimmy Säther som blir materialare kommer de att bilda ledartrojkan J, J & J under kommande säsong.

Är du sugen på att spela i ett härligt, glatt gäng i division 5 kontaktar du Jonas Burgren för provspel.

Leverans av Newbody
2023-01-04 11:51

På måndag kväll kommer leveransen av alla Newbody-paket hem till mig. De som har möjlighet att hämta sina paket på Hagavägen 3 redan då får gärna göra det. Jag skriver i Whatsapp när leveransen har kommit.

Jag kommer tyvärr inte ha möjlighet att komma till träningen nästa vecka pga en massa möten, så kan ni inte komma på måndagen får ni höra av er och kolla när jag är hemma.

Ni samlar sedan in pengar från de som köpt av er och swishar mig hela summan som står i kolumnen Betala till admin i listan senast 16 mars.

Lör 17/2 18:00
Lör 27/1 16:00